Onze werkwijze

Een persoonlijk kennismaking

We komen graag bij je langs voor een oriënterend gesprek. Op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dat bezoek is geheel vrijblijvend en kost je niets. We horen dan graag je wensen. En bekijken zelf de situatie. De verschillende mogelijkheden nemen we direct met je door.

Inspectie van dak en meterkast

Onze oplossingen zijn echt op maat. Daarom klimmen we voordat we offreren- ook echt het dak op. We kijken naar de constructie, de dakbedekking en de ligging. En beoordelen hoe we het beste het maximale rendement kunnen behalen. Ook beoordelen we de meterkast en kijken of er aanpassingen nodig zijn.

Snel een offerte op maat

Na ons bezoek ontvang je een offerte. Mocht het noodzakelijk zijn die persoonlijk toe te lichten, komen we natuurlijk graag weer even langs. Maar via de Mail, telefoon of Whats-app kan natuurlijk ook. Als alles duidelijk is, kunnen we snel daarna starten met de installatie en montage.

Montage en installatie in eigen beheer

Het plaatsen gebeurt veilig en deskundig. Alles in eigen beheer. Zodat we niet van anderen afhankelijk zijn. Zo kunnen we leveren wat we beloven. 

24/7 monitoring

Met een handige app heb je 24/7 inzicht in je energiegebruik. Automatisch worden de laatste updates naar de systemen doorgezet. En is er toch iets aan de hand dat wij niet hebben gezien? Geef dan een mailtje of belletje. We komen dan gewoon langs of lossen het op afstand op.

Produktieweg 44-K
2382 PC  Zoeterwoude
06-46677681      
info@zorgeloosverwarmen.nl