ONZE producten

Zorgeloos Verwarmen werkt direct samen met de Nederlandse importeur van de door ons gekozen topfabrikanten. Zo hebben we toegang tot de best bewezen innovatieve oplossingen. Tegen de meest gunstige tarieven. Met een garantie van 25 jaar op panelen en 25 jaar op micro omvormers. Maar met levensduur die vele malen langer is. We zijner trots op deze producten te kunnen aanbieden.

Mocht je toch liever een ander merk willen, dan kijken we natuurlijk samen met je naar de mogelijkheden.

DAS Solar

DAS Solar heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld en staat bekend om zijn innovatieve benadering van zonne-energie. De zonnepanelen van DAS Solar zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te zorgen voor maximale energieopbrengst en lange levensduur. De panelen zijn voorzien van n-type zonnecellen die in staat zijn om meer zonne-energie om te zetten in elektriciteit dan conventionele zonnepanelen. De zonnepanelen van DAS Solar zijn ook uitgerust met geavanceerde technologieën om de prestaties te optimaliseren. Zo zijn ze voorzien van een geavanceerde bypass-diode, die de energieopbrengst van de panelen verhoogt en ervoor zorgt dat de panelen blijven werken, zelfs als er schaduw op valt.

DAS Solar beschikt over de unieke Tier-1 status van Bloomberg New Energy. Op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.  De zonnepanelen van DAS Solar doorstaande strengste testen. Ze halen gemakkelijk de geldende IECnormen. Duurzaam en betrouwbaar onder alle weersomstandigheden en temperaturen. Zonnepanelen hebben een lange levensduur.  25 jaar productgarantie en opbrengstgarantie van 89,4% na 25 jaar. De panelen verdienen zich gemiddeld genomen al in zo’n 5 tot 6 jaar terug.

Enphase micro-omvormers

De zonnepanelen op het dak absorberen zonlicht in de vorm van gelijkstroom. Een omvormer is nodig om dat om te zetten in wisselstroom. Zorgeloos Verwarmen gebruikt de micro-omvormers van Enphase, marktleider in het topsegment. Hun unieke aanbod aan micro-omvormers zorgt ervoor dat elk paneel zijn eigen omvormer heeft. Mocht er dus 1 paneel last van schaduw hebben, blijven de andere gewoon het maximale rendement leveren. Met de Enphase omvormers wordt er dus niet in serie geschakeld en er is geen grote kast binnen meer nodig. Op de micro omvormers zit 25 jaar garantie. 

Envoy Technology & app

Envoy vormt het brein van het hele systeem. Envoy verzamelt de gegevens van de micro-omvormer. Hierdoor kan Zorgeloos Verwarmen een probleem op afstand lokaliseren en updates doorgeven aan de micro-omvormers.  Ook wordt de informatie toegankelijk gemaakt via een gebruiksvriendelijke app. Hiermee volg je op je mobiel of tablet de productie van de panelen en bekijk je het energieverbruik in huis. Interessant om gelijk te zien wat uw investering oplevert.

Esdec montage systeem

Zorgeloos Verwarmen kiest voor de montage systemen van Esdec. Niet alleen om de eenvoudige wijze van monteren. Maar vooral om de uitstekende kwaliteit en de lange levensduur.

Produktieweg 44-K
2382 PC  Zoeterwoude
06-46677681      
info@zorgeloosverwarmen.nl