Over ons

Hallo. Ik ben Jeroen Spek van Zorgeloos Verwarmen. Graag help ik mee Nederland te verduurzamen. Ik wil iedereen warm maken om te investeren in duurzame energie. Bijvoorbeeld met zonnepanelen. Gewoon omdat het een hoop voordelen biedt. Voor de natuur. Maar ook voor je portemonnee.

Intussen hebben we met Zorgeloos Verwarmen al veel mensen kunnen helpen.  Met advies, op maat installatie en montage. Waarbij we vooral ontzorgen en al het werk uit handen nemen. Met de juiste expertise. De beste materialen. Tegen aantrekkelijke tarieven. Zodat duurzame energie voor zo veel mogelijk huishoudens bereikbaar is.

Het liefste doen we dat in onze directe omgeving. In de regio Leiden. Zodat we niet onnodig hoeven te reizen. Scheelt tijd en zo houden we onze eigen CO2-uitstoot ook zo laag mogelijk. Bovendien houden we van korte lijnen. Zo kunnen we snel bij u zijn.

Wij waarderen het persoonlijke contact. Dat is wel zo prettig. Dus als je nader wilt kennismaken, laat het even weten en we komen bij je langs. Natuurlijk kost dat niets.

Jeroen Spek
Oprichter Zorgeloos Verwarmen

groen & duurzaam

Wil je investeren in duurzame energie? Zoals zonnepanelen? Dan helpt Zorgeloos Verwarmen je graag te verduurzamen. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Het is onderdeel van onze bedrijfsstrategie. We blijven ons ontwikkelen en willen steeds verbeteren. Daarbij letten we er goed op dat we mens, dier en milieu niet schaden. Dat verwachten we dan overigens ook van onze leveranciers.

de beste materialen

Zorgeloos Verwarmen hanteert hoge kwaliteitseisen. We werken alleen met A-merken en betrekken onze materialen rechtstreeks van de Nederlandse importeur. Op panelen heb je 25 jaar garantie en op montagemateriaal 10 jaar. Op de omvormers heb je zelfs 25 jaar garantie. Natuurlijk is de levensduur veel langer. En bij een eventueel defect staan wij direct voor je klaar met een oplossing.

alleen lokaal

Het liefste werken we in onze directe omgeving. In de regio Leiden. Zodat we niet onnodig hoeven te reizen. Scheelt tijd en zo houden we onze eigen CO2-uitstoot ook zo laag mogelijk. Bovendien houden we van korte lijnen. Zo kunnen we snel bij je zijn. Dus woon je in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Alphen aan de Rijn, Voorschoten, Katwijk, Zoeterwoude of in de omgeving daarvan? Dan komen we je graag helpen!

persoonlijk Kennismaken?

We komen graag bij je langs voor een oriënterend gesprek. Op een tijdstip dat jou het beste schikt. Dat bezoek is geheel vrijblijvend en kost je niets. We horen dan graag je wensen. En bekijken zelf de situatie. De verschillende mogelijkheden nemen we direct met je door.   

Produktieweg 44-K
2382 PC  Zoeterwoude
06-46677681      
info@zorgeloosverwarmen.nl